brandini logo

Vakuuta

brandini logo

Vaikuta

brandini logo

Kehity

Tule mukaan mahtavalle matkalle!

Tiedätkö, miten haluaisit asiakkaasi, työkaverisi tai someseuraajasi kokevan sinut? Teetkö määrätietoista työtä vahvistaaksesi mielikuvaa? Minä autan sinua kehittämään persoonallisuuteesi perustuvan aidon, ajankohtaisen ja kiinnostavan henkilöbrändin. 

Lähde henkilökohtaiselle kehityspolulle. Matka on tehokas, energisoiva ja hauska!

Yhdessä muutamme aitoon brändiisi perustuvat suunnitelmat konkreettisiksi tekemisiksi ja saavutat tavoitteesi.

Olen 20 vuotta työelämää kokenut henkilöbrändääjä. Minulle parasta on saada auttaa ihmisiä kehittymään ja menestymään. Vapaa-aikana minut löytää yleensä estradilta trumpetti kourassa esittämässä klassista, jazzia, viihdettä ja poppia.

Tutustu minuun tarkemmin  linkedin.com/in/tomwesteren

Oma Brändi

Sinulla on salainen ase. Sinä.

Tiesit varmaan, että henkilökohtainen brändi on ihmisten mielikuva sinusta. Kehität sitä tietoisesti tai tiedostamatta joka päivä teoilla, viesteillä ja ilmeellä. Mutta oletko ajatellut miten voit käyttää henkilöbrändiäsi tietoisesti lisäämään uskottavuutta ja kiinnostavuutta? Kehittämällä omaa brändiäsi vaikutat  suoraan siihen, miten kohtaamasi ihmiset suhtautuvat sinuun.

Opi hyödyntämään omia vahvuuksiasi

Onnistunut henkilöbrändäys pohjautuu aitoon persoonallisuuteesi, eli siihen kuka olet ja mihin uskot. Siinä yhdistyvät persoona ja osaaminen vakuuttavalla tavalla. 

Organisaatiokin hyötyy tunnetuista ja tunnustetuista johtajista ja asiantuntijoista. Ja yrittäjä omasta, aidosta brändistä. Myynti sujuu, sijoittajat vakuuttuvat ja asiakkaat ovat tyytyväisempiä.

Henkilöbrändäystä

Johtajille

Hyvin brändätyllä johtajalla on parhaat edellytykset onnistua työssään. Organisaation työntekijät näkevät hänet juuri sellaisena johtajana, kuin hän haluaa olla. Organisaation ulkopuolella oikeat ihmiset ja tahot tuntevat johtajan ja hänellä on vaikutusvaltaa alalla.  

Asiantuntijoille

Henkilöbrändäys auttaa asiantuntijaa erottautumaan uskottavalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Henkilöbrändinsä avulla asiantuntijalla on uskottavuutta ja tunnettuutta esim. asiakkaiden keskuudessa. 

Yrittäjille

Yrittäjän henkilöbrändi on usein yhtä kuin yrityksen brändi. Nämä voivat vahvistaa tai heikentää toisiaan. Hyvä yrittäjäbrändi tekee myös yrityksestä houkuttelevan ja kiinnostavan.

Valmennukset

Hyvin suunnitellut ja toteutetut valmennukset tukevat henkilöbrändin rakentamista. Minulla on yli 15 vuoden kokemus ylimmän johdon sekä asiantuntijoiden esiintymis- ja mediavalmennuksista monilta eri aloilta, kuten pankki-, vakuutus-, lääke-, ravintola- ja teknologia-aloilta sekä julkishallinnosta ja teollisuudesta.

Asiakkaita

Johtaja, finanssiala

Minulla oli ilo auttaa johtajaa brändäämään itseään uutta työpaikkaa varten. Meillä oli pari kuukautta aikaa valmistautua uuteen johtoryhmätason tehtävään. Hänellä oli jo selkeä kuva omasta johtajuudestaan, joten määriteltyämme hänen henkilöbrändinsä teimme käytännön suunnitelman siitä, miten hän voisi hyödyntää vahvuuksiaan uudessa tehtävässään. Suunnitelmassa painotimme hänen luontaisia vuorovaikutustaitoja henkilöbrändin rakentamisessa.

“Tom auttoi minua näkemään tarpeelliset asiat ja jättämään turhat sekä vahvistamaan minulle luontaiset piirteet positiivisella tavalla. Hän loi kattavan, yksityiskohtaisen ja aidon henkilöbrändin minulle. Erittäin arvokasta työtä. Kiitos Tom!"

Maija Piiroinen, yrittäjä

Työskentelin jo kauan yrittäjänä toimineen asiakkaan kanssa, joka oli fokusoimassa toimintaansa uuteen malliin. Maija tunsi hyvin omat luontaiset vahvuuteensa ja innostuksen kohteensa, joiden pohjalta lähdimme hahmottamaan uutta bisneskokonaisuutta ja rakentamaan henkilöbrändiä sen tueksi. Prosessissa keskeistä oli asiakkaan omaan tyyliin luontevasti istuva bisnesmalli sekä markkinointi ja viestintä. Asiakas arvosti prosessissa erityisesti rakentavaa kyseenalaistamista ja haastamista sekä uusien oivallusten 'kätilöintiä'. Yhteistyön tuloksena Maija lanseerasi konseptin Yksilölähtöinen muutos.

"Oli huojentavaa löytää malli, miten monesta asiasta innostuvan 'renessanssi-ihmisen' malli nivoutuu luontevasti asiantuntijuuteen ja ammatilliseen fokukseen."

Mediavalmennus, Vakuutuskeskus

Toteutin henkilökohtaisen mediavalmennuksen Vakuutuskeskuksen organisaatioiden eri alojen asiantuntijoille. Jokainen oli jo osallistunut mediavalmennuksen ryhmäkoulutukseen. Yksilövalmennus toimii erinomaisena syventävänä valmennuksena, sillä siinä voidaan paremmin huomioida osallistujan erityistoiveet ja keskittyä niihin asioihin, joilla on suurin merkitys osallistujalle. (Vakuutuskeskus muodostuu neljästä organisaatiosta: Liikennevakuutuskeskuksesta, Potilasvakuutuskeskuksesta, Ympäristövakuutuskeskuksesta ja Lääkevahinkovakuutuspoolista.

”Tom piti valmennustilanteen rentona mutta tehokkaana. Käytännönläheisestä valmennuksesta sai erinomaisia vinkkejä kameran edessä oloon sekä verbaalisen että nonverbaalisen ilmaisun osalta.”

Tapa toimia

1. Persoonallisuuskartoitus

Hyvä henkilöbrändi rakentuu vahvalle ja aidolle perustalle eli omaan persoonallisuuteen, vahvuuksiin ja motivaattoreihin. 

2. Henkilökohtainen brändiprofiili

Persoonallisuuden pohjalta rakennetaan oma brändiprofiili eli kuvaus siitä minkälainen olet ja minkälaisena haluat ihmisten kokevan sinut.

3. Räätälöity suunnitelma

Räätälöidyn suunnitelman avulla lähdet luomaan omaa henkilöbrändiäsi. Se sisältää kaikki onnistuneen henkilöbrändin elementit.

4. Sparraus toteutuksen aikana

Erinomainenkin suunnitelma on arvoton ellei sitä toteuta. Olen mukana tukemassa henkilöbrändin rakentamista. Keskimäärin sparraus kestää 6 kuukautta. 

Youtube

Haluatko tietää lisää henkilöbrändäyksestä? Käy tutustumassa Paras henkilöbrändi -YouTube-kanavaani. Sieltä löydät kaiken henkilöbrändistä -yhdellä kanavalla.

https://www.youtube.com/channel/UCh9dcinn1zIeCfTcSS5Ldaw

Ota yhteyttä